اخبار پلیس+10

ثبت نام کارت هوشمند ملی و شناسنامه,تعویض و صدور گذرنامه,گواهینامه رانندگی,کارت پایان خدمت سربازی,کارت معافیت از سربازی,پیگیری مرسولات پلیس+10
آخرین نظرات

ملي

۳۰ مطلب با موضوع «خدمات گذرنامه یا پاسپورت» ثبت شده است

راهنمای سفر برای پیاده روی اربعین 1394 - گذرنامه,ویزای عراق..

عزیزان شما حتما باید برای سفر به کربلا در ایام اربعین گذرنامه داشته باشید + ویزا..  تا گذرنامه نداشته باشید نمیتوانید از مرز خارج بشید .چون واقعا هراتفاقی اون وره مرز برای شما بیفته برای پیگیر احوالاتتون گذرنامه لازمه ...پس حتما به نکات زیر چه گذرنامه دارید و چه ندارید توجه کنید:


آنهایی که گذرنامه ندارن:

1-برای گرفتن گذرنامه باید به دفاتر پلیس+10 مراجعه کنید: مدارک دریافت گذرنامه ,

باتوجه به ترافیک صدور و تمدید گذرنامه در این ایام و وقت کم تا اربعین , همین امروز اقدام به ثبتنام گذرنامه در دفاتر کنید و به مسئول صدور گذرنامه تاکید کنید برای اربعین میخوام..سریعتر!!!

2-مشکل سربازیتون باید حتما حل بشه افراد بالای 18 سال که مشمول هستند چه دانش آموز چه دانشجو چه سرباز , شما باید گواهی اشتغال به تحصیل بگیرین و سربازان از یگان خدمتی شون پیگیر باشن...

۱۸ نظر ۰۹ آبان ۹۴ ، ۱۹:۴۸

وثیقه خروج از کشور,وثیقه خروج از کشور برای ادامه تحصیل,وثیقه خروج از کشور دانش آموزی

سئوالاتی در مورد وثیقه خروج از کشور که به درددتان میخورد

میزان وثیقه سفر های مورد استفاده مشمولان چقدر می باشد؟

سفرهای علمی : 5 میلیون تومان

سفرهای غیر علمی: 15 میلیون تومان

سفرهای نیمه علمی :8میلیون تومان  

سفرهای مطالعاتی : 5 میلیون تومان

سفرهای زیارتی عراق وعربستان : 20میلیون ریال وجه نقد

 شرایط کلی مشمولان برای خروج از کشور کدام است؟

 الف : مشمول فاقد غیبت باشد.

ب : وضعیت تحصیلی مشخصی داشته باشد(دانش آموز- دانشجو – طلبه فارغ التحصیل(

پ : وثیقه مورد نیاز را به سازمان وظیفه عمومی پرداخته باشند.

ت : گواهی اشتغال به تحصیل  یادرخواست مجوز خروج از کشور را ارایه نمایند.

ث :مهلت معرفی مشمولان فارغ التحصیل به پایان نرسیده باشد یا دارای برگ اعزام بدون    غیبت باشند.

۰۹ آبان ۹۴ ، ۱۹:۲۱

براساس اعلام سامانه‌ی امور کنسولی و ایرانیان وزارت خارجه‌، با توجه به مصوبه هیأت وزیران، از این پس دفاتر گذرنامه و روادید وزارت خارجه مستقر در فرودگاه‌های امام خمینی (ره) مهرآباد‌، مشهد‌، شیراز و تبریز برای دارندگان گذرنامه‌های معتبر‌، رواید گردشگری با یک ماه اعتبار و قابلیت ۱۵ روز تمدید صادر می‌کنند.

هیأت وزیران ۱۱ مهرماه “روادید فرودگاهی ۳۰ روزه” را با قابلیت تمدید ۱۵ روز اضافی، تصویب کرد. این مصوبه از حدود دو هفته پیش به دفاتر گذرنامه و روادید وزارت خارجه در فرودگاه‌های بین‌المللی ابلاغ شده است.

مجتبی کریمی، رییس اداره گذرنامه و روادید وزارت خارجه از ابلاغ این مصوبه‌ی دولت توسط این وزارتخانه به مراکز مرتبط خبر داد و گفت: صدور ویزای یک ماهه فرودگاهی با قابلیت ۱۵ روز تمدید در فرودگاه‌های بین‌المللی ایران آغاز شده است.

۰ نظر ۲۸ مهر ۹۴ ، ۱۸:۰۰

گذرنامه‌هایی که مفقود می‌شوند صاحبان آنها باید به مدیریت گذرنامه استان خود مراجعه و اعلام مفقودیت کنند.

در ادارات صدور گذرنامه فرم‌هایی در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار می گیرد تا مشخصات خود را وارد کنند تا گذرنامه‌های آنها به عنوان گذرنامه فاقد اعتبار ثبت شود.
رسیدگی به گذرنامه‌های مفقودشده شش ماه بطول می‌انجامد، تصریح کرد: در موارد استثنایی، افراد برای سفرهای زیارتی، مأموریت‌های خارج از کشور یا برای معالجه، می‌توانند با ارائه معرفی‌نامه از سازمان یا وزارت‌خانه‌های مربوطه در صدور گذرنامه مجدد آنان مساعدت می‌شود.
اگر در زمان رسیدگی به گذرنامه‌های مفقودشده، گذرنامه فرد پیدا شد، باید بلافاصله به ادارات صدور مراجعه پیداشدن گذرنامه خود را اعلام کنند.
وی در ادامه از شهروندان تهرانی خواست برای اعلام مفقودیت گذرنامه خود به مدیریت گذرنامه به نشانی تهران فلکه اول تهران پارس، بلوار پروین مراجعه کنند.

مدارک صدور در ادامه مطلب

۴ نظر ۲۸ مهر ۹۴ ، ۰۶:۰۰

گرفتن گذرنامه با معافیت تحصیلی

آیا میتوانم با معافیت تحصیلی گذرنامه بگیرم؟

مراحل گرفتن معافیت تحصیلی و گرفتن گذرنامه چیست؟

جزییات و شرایط خروج موقت دانشجویان مشمول از کشور اعلام شد.

براساس مقررات سازمان وظیفه عمومی و ضوابط دانشگاه اعم از مقررات آموزشی و سایر ضوابط دانشجویان مشمول دانشگاه می‌توانند با ارائه درخواست به محل تحصیل و دریافت یکی از فرم‌های خروج از کشور برای مدت معین با ارائه فرم به سازمان وظیفه عمومی یا معاونت وظیفه عمومی استان ها و دوایر ذی‌ربط با پرداختن وثیقه مربوطه (به وظیفه عمومی) به خارج از کشور مراجعه کنند.

شرایط مهم برای خروج از کشور چیست؟

۲ نظر ۲۷ مهر ۹۴ ، ۰۹:۰۰

آیا ویزا همان پاسپورت است؟

ویزا و پاسپورت دو مقوله‏‌ی متفاوت اما اسنادی مرتبط با یکدیگر هستند؛ معمولاً در سفر به خارج از کشور به هر دو آنها نیاز خواهید داشت. پاسپورت سندی است که هویت و تابعیت شما را تأیید می‌‏کند و در کشوری که در آن متولد شدید صادر می‏‌شود. معمولاً زمانی که از سفر نیز باز می‏‌گردید به پاسپورت نیاز دارید. ویزای مسافرتی توسط کشوری صادر می‏‌شود که قصد سفر به آن را دارید و اجازه‏‌ی حضور شما در آن کشور را تأیید می‎کند. ویزاهای مسافرتی موقت هستند اما طول مدت آن به کشور مقصد و علت سفر بستگی دارد. معمولاً ویزا به صورت یک مهر یا برچسب در خود پاسپورت مشخص می‌‏شود که همین دلیل به اشتباه گرفتن این دو سند با یکدیگر است.

۰ نظر ۲۶ مهر ۹۴ ، ۱۸:۰۰

شرایط گذرنامه کودکان چیس؟

گذرنامه برای افراد زیر 18 سال چه دختر و چه پسر تنها با اجازه کتبی ولی و یا قیم آن ها صادر می شود

باید این نکته را بدانیم که پسرهای زیر 18 سال چون هنوز مشمول قانون نظام وظیفه نشده اند، نیاز به کسب اجازه از اداره نظام وظیفه عمومی ندارند.

*آیا اطفال گذرنامه مستقل دارند و یا تنها نام آن ها در گذرنامه افراد همراهشان ذکر می شود؟

بر اساس قانون، افراد زیر 18 سال با اجازه کتبی ولی و یا قیم خود می توانند گذرنامه مستقل داشته باشند. اما نام کودکان زیر 18 سالی را که همراه پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادربزرگ و یا خواهر و برادرشان به مسافرت خارج از کشور می روند، می توان در گذرنامه هر یک از افراد مذکور ثبت کرد و دیگر نیازی به گذرنامه مستقل ندارند مشروط به موافقت کتبی ولی و یا قیم آن ها.

افراد زیر 18 سال با اجازه کتبی ولی و یا قیم خود می توانند گذرنامه مستقل داشته باشند.

۰ نظر ۲۲ مهر ۹۴ ، ۱۵:۰۰
برخی از آقایان، نخستین کاری که پس از دریافت کارت پایان خدمت یا معافیت انجام می‌دهند رفتن به‌دنبال گرفتن گذرنامه است، بدون آنکه نیازی به آن داشته باشند!
خب به هر حال ممکن است یک‌دفعه یک سفر زیارتی یا تفریحی و یا کاری به خارج از کشور پیش بیاید. مسلما نخستین چیزی هم که برای عبور از مرزهای قانونی کشور لازم است همین گذرنامه محسوب می‌شود. تا همین چند سال قبل، گذرنامه‌های خانوادگی و چندنفره هم صادر می‌شد اما حالا اداره‌های گذرنامه برای نوزادان هم گذرنامه جدا صادر می‌کنند و دیگر چیزی به‌نام گذرنامه‌های چندنفره وجود ندارد. گرفتن گذرنامه برخلاف آنچه تصور می‌شود کار چندان پیچیده‌ای نیست. اگر مدارک‌تان جور باشد و کمی اطلاعات داشته باشید شاید کمتر از یک ساعت وقت‌تان را بگیرد. ما اینجا قرار است مراحل انجام این کار را به شما بگوییم تا بدون دردسر و در کمترین زمان ممکن این کار را انجام دهید. یادتان باشد که مراحل صدور یا تعویض گذرنامه چندان تفاوتی با هم ندارد.
قدم اول
مراجعه به دفاتر پلیس+10
محل صدور و تعویض گذرنامه، دفاتر پلیس +10 است. در این دفاتر، یک پوشه در اختیار شما قرار می‌گیرد که باید فرم داخل آن را پر کنید و مدارک‌تان را داخل آن قرار دهید. البته قرار است در دفاتر شهر تهران، این پوشه حذف و یک فرم با شناسه الکترونیکی صادر شود. گفته شده که تا چند وقت دیگر، این پوشه به‌طور کلی از فرایند صدور یا تعویض گذرنامه در سراسر کشور حذف خواهد شد. فعلا برای تهیه پوشه می‌توانید به مراکز پستی مراجعه کنید و بعد از تهیه مدارک، راهی دفاتر پلیس +10شوید. برای پیدا کردن نشانی نزدیک‌ترین دفتر به شما هم می‌توانید به سایت اینترنتی epolice.ir بروید. در بخش تماس با ما، امکان جست‌وجوی نزدیک‌ترین دفتر به شما وجود دارد.
قدم دوم
۱۹ مهر ۹۴ ، ۱۵:۰۰

ماد‌‌‌ه ۱۸ قانون گذرنامه، صد‌‌‌ور گذرنامه برای زنان متاهل را منوط به اجازه همسر کرد‌‌‌ه، ماد‌‌‌ه ۱۹ نیز عنوان می‌د‌‌‌ارد‌‌‌ اگر کسانی که به موجب ماد‌‌‌ه 18 صد‌‌‌ور گذرنامه موکول به اجازه آنان است ‌از اجازه‌شان عد‌‌‌ول کنند‌‌‌، از خروج د‌‌‌ارند‌‌‌ه گذرنامه جلوگیری و گذرنامه تا رفع مانع ضبط خواهد‌‌‌ شد‌‌‌. همان‌طور که مشخص است متن این ماد‌‌‌ه کاملا مطلق است و به این معناست که شوهر می‌تواند‌‌‌ هر زمانی و به هر د‌‌‌لیلی، با مراجعه به اد‌‌‌اره گذرنامه از اجازه خود‌‌‌ عد‌‌‌ول و همسرش را ممنوع الخروج کند‌‌‌.

این روزها به واسطه حرکت عمومی که د‌‌‌ر خصوص تغییر قانون گذرنامه شکل گرفته، بحث ضرورت اذن شوهر برای خروج زنان متاهل از کشور بسیار پررنگ شد‌‌‌ه است. خوشبختانه با توجه به د‌‌‌رخواست خیل عظیمی از زنان ومرد‌‌‌ان کشور برای تغییر قانون، شاهد‌‌‌ واکنش‌های خوبی از سوی د‌‌‌ولت و مجلس برای این تغییر هستیم. با این وجود‌‌‌، بسیاری معتقد‌‌‌ند‌‌‌ با توجه به ظرفیت قانون مد‌‌‌نی برای توافق برشروط ضمن عقد‌‌‌ میان زوجین، قانون راه‌حل این مشکلات را پیش‌بینی کرد‌‌‌ه و د‌‌‌رنتیجه د‌‌‌یگر نیازی به تغییر قانون ند‌‌‌اریم. این استد‌‌‌لال اگرچه د‌‌‌ر  نگاه نخست د‌‌‌رست به نظر می‌رسد‌‌‌ اما ایراد‌‌‌‌های عمد‌‌‌ه‌ای د‌‌‌ارد‌‌‌. ..

۰ نظر ۱۸ مهر ۹۴ ، ۰۶:۰۰

ممنوعیت خروج از کشو,قوانین ممنوع الخروجی از کشور,استعلام ممنوعیت خروج از کشور

چک کردن ممنوعیت خروج از کشور قبل از مسافرت

دارندگان گذرنامه معتبر می‌توانند، قبل از مسافرت به خارج از کشور، با ارایه درخواست کتبی و اصل گذرنامه به اداره کل گذرنامه و یا دوایر سراسری گذرنامه مراجعه و از ممنوعیت یا عدم ممنوعیت خروج از کشور خود مطلع شوند.به گفته رئیس پلیس مهاجرت و گذرنامه, افراد برای اطلاع از ممنوع الخروج بودن یا علت آن می توانند با در دست داشتن گذرنامه به مراکز گذرنامه استان ها مراجعه کنند. در پایتخت نیز افراد می توانند به مرکز گذرنامه در میدان پروین تهرانپارس مراجعه کنند.

قوانین ممنوعیت خروج از کشور و استعلام ممنوع الخروج بودن

شرایط و علل ممنوع الخروجی افراد

ممنوع الخروج شدن افراد ۵ علت دارد و تنها ۵ گروه از افراد برای خروج از مرزهای کشور دچار مشکل می شوند: بدهکاران قطعی مالیاتی و بدهکارانی که به موجب صدور حکم قطعی دادگاه یا صدور اجرائیه در اجرای ثبت سازمان ثبت اسناد و املاک، بدهی آنها محرز شده، افرادی که در خارج از ایران به خاطر تکدی،ولگردی، سرقت، کلاهبرداری و هرعنوان دیگری دارای سوءشهرت باشند، کسانی که مسافرت آنها به خارج از کشور به تشخیص مقامات قضایی مخالف مصالح جمهوری اسلامی ایران باشد، کسانی که به موجب اعلام کتبی مقامات قضایی حق خروج از کشور را ندارند و افرادی که اخذ گذرنامه و خروج از کشور آنها به اراده فرد دیگری (پدر، شوهر و…) محول شده است...

۰ نظر ۲۰ شهریور ۹۴ ، ۰۱:۰۲